Links

DIVERSE LINKS NAAR …

… Helpende handen met kennis en materiaal:

 • Pim Oostdijk van www.pimmerman.nl: zelfstandige bootwerker, voornamelijk werkzaam op locatie. Heeft de rot in het uiteinde van onze giek, een stukgevaren hout in de potdeksel, ons schuifdak gerepareerd en een nieuwe bodem in de kuip gemaakt… Aan te bevelen!
 • Theo van Rijswijk van www.yachtexpertise.nl: gespecialiseerd in aankoop-, conditie expertises en taxaties van pleziervaartuigen: hij heeft de aankoopkeuring van de Pleyte gedaan tot onze volle tevredenheid.
 • Marianne van der Linden van www.scheepswijs.nl: via hier hebben we een dagje platbodemzeilen geoefend met schipper Ruud den Hartog: ontzettend leuk en leerzaam!

… Mede bootjes gekken, zowel op het gebied van varen, als klussen:

… Anders:

5 gedachten over “Links”

 1. Hoi,
  Leuke site, concept komt me ergens bekend voor 🙂 Ik heb vandaag een linkje op mijn site geplaatst. Ik zou het waarderen als je zoiets ook voor mijn site zou willen doen 🙂

  Bedankt en alvast sterkte met het winteronderhoud 🙂

  Groeten,

  Fred

    1. spam… we hebben een gastenboek gehad. Regelmatig stond dat vol met blauwe pillen, hulpstukken voor het vergroten van bepaalde lichaamsdelen, links naar bepaalde sites etc etc. Zal eens kijken of we ook onder de apparte stukjes wat kunnen verzinnen. Is met een joomla site iets lastiger dan met wordpress (die er meer op ingericht is).

 2. Alweer druk in de winter klussen zie ik!
  Tja, koop een boot….

  Wij blijven dit jaar in het water met de zeeschouw, de zalmschouw staat wel op de wal. Volgende week gaan we het boeltje winter klaar maken, en staat de winter in het teken van nieuwe luiken / luiken opknappen en nieuwe zwaarden die we nog “even” in Slochteren moeten gaan halen.

  Ik zie dat jullie wat inspiratie uit onze site hebben gehaald, Leuk! ook leuk dat je naar ons linkt trouwens 😉 Goede winter!

  Groeten,

  Ferry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *