Jaarlijkse vader-zoon vakantie (14 – 21 mei 2019)

Terwijl Niqee bezig is met hun nieuw op te leveren huis in  Weespersluis, is het weer tijd voor de jaarlijkse vader-zoon zeilvakantie….. 14 mei 2019 vertrokken, dit keer vroeger in het jaar dan normaal, maar Sam start begin juni met zijn semi-arts-stage (als c0-assistent geneeskunde UvA/AMC) van 4 maanden op de Intensive Care van het OLVG Ziekenhuis, dus hij kan op geen ander tijdstip weg. Wel supertof dat we dit als ouders erin houden: jaarlijkse langere quality-momenten 1 op 1 met onze kids.

Vorig jaar heeft onze schoonzoon Sander ook een nachtje meegeslapen op het wad, dus een traditie is gestart hahah. Maar dit jaar vanwege de noordenwinden geen bezoek aan het wad door Piek en Sam, dus Sander is op 19 mei 2019 een nachtje opgestapt in Volendam (stappen !!!)( en de dag erna meegevaren naar Durgerdam.

Altijd weer bijzonder deze week en Piek koestert deze vakanties ook zeer (as juli met onze dochter Niqee 3 dagen naar het North Sea Jazz Festival, dat is hun dingetje.. leuk hoor).

En wat daar naast ook mooi meegenomen is: Piek kan even lekker rauschen qua winden en zeilen, want hij en Sam houden van een fiks zeilwindje (waarbij Anja in de haven zou blijven liggen hahahah).

Op 21 mei 2019 is Anja even naar de haven in Muiden gelopen om het laatste stukje gezellig met de mannen mee terug te varen en alvast wat verhalen te horen.

Altijd weer een bitterzoet afscheid (…. maar gelukkig zien we elkaar wekelijks of zelfs meer hahaha).

 

 

 

Eén gedachte over “Jaarlijkse vader-zoon vakantie (14 – 21 mei 2019)”

  1. Dag, wij zijn ook in het bezit van een Westerdijk Zeeschouw [ 8,10 meter] en ik heb altijd met veel plezier naar de blog gekeken.
    Zie niet meer nieuwe berichten maar bedankt, er zat ook vaak wat leerzaams tussen .
    Wij liggen in Hellevoetsluis, voorheen in Aalsmeer, maar nu op groter water.
    Komend weekend gaan we voor de winter terug naar aalsmeer omdat we daar een heerlijke winterstalling hebben waar je goed kan klussen .

    groet Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *