Boot poetsen / Gaffel rijgen

Weer alle spullen terug naar de boot. Is dit afgelopen jaar wel wat proppen geweest in ons huis want vanaf oktober 2018 tot de zomer van 2019 hebben onze dochter Niqee met haar vriend Sander weer na 2 jaar tijdelijk bij ons in huis gewoond, dus minder opbergplek (oude huis verhuurd en nieuwe huis in de nieuwbouw, dus geen dubbele lasten :).

20 april 2019 hebben we alle spullen naar de boot gebracht en tweede paasdag (https://nos.nl/l/2281586). Warmste Tweede Paasdag ooit), zijn Piek en ik eerst gaan lunchen en daarna naar de boot gegaan: Anja heeft het interieur gepoetst en de gordijnen opgehangen en Piek heeft de gaffel aan het grootzeil gemaakt en de buitenkant gepoetst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *