Pleyte @ Spiegelplas 23-24 september 2017

Omdat ons zeilseizoen vanwege onze Canada-reis in juni erg kort is en onze Pleyte over 2 weken alweer het water uitgaat voor de winterstalling, zijn we nog maar ter afsluiting even naar het Paradijs in de Spiegelplas bij Nederhorst den Berg gegaan voor een kampvuurtje en wat rust. Prachtige voorspellingen qua weer, zaterdag 19 en zondag 20 graden!

Even leek de nieuwe brug bij Nederhorst stuk te zijn, maar gelukkig waren we nog op tijd voor de Zanderijsluis van 17.30. Snel naar het Paradijs gevaren en op een van onze geliefde plekjes aangemeerd met twee lijnen naar een boom. Zo superleuk is dat steeds. Kampvuurtje opgebouwd en lekker wat zitten kletsen en staren in het vuur.

Heerlijk geslapen en ’s ochtends wakker worden in een mooie, mistige wereld waar al snel het zonnetje weer doorbrak.

Jammer dat het seizoen weer afgelopen is voor ons, snik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *