Laatste weekendje 23-25 september 2016

Vrijdag 23 september : Weesp – Naarden

img_8885Agendatechnisch was dit het laatste weekend dat we nog even Pleyte konden en het weer werkte wederom mee! Vrijdag met een lekker zonnetje vroeg door de bruggen en zeilend de randmeren op. Op een gegeven moment besloten in Naarden img_8888aan te leggen (want mooie haven) en in de kuip lekker zitten img_8919zonnen en kletsen en lezen.

img_8925

 

 

 

 

Zaterdag 24 september 2016: Naarden – Kom van Weesp

img_8928Omdat de weersvoorspelling voor zondag wat minder was, deze hele dag heerlijk in de zon gezeild en eind van de middag de sluis van Muiden door en om 19.30 voor de állerlaatste keer de A1-brug genomen (wordt img_8937afgebroken nu het aquaduct van Muiden klaar is). Aangezien de bruggen na de spoorbrug van Weesp niet aansluiten, hebben we de laatste nacht in de kom van Weesp doorgebracht. Ook gezellig.

Zondag 25 september 2016: Kom van Weesp – thuishaven

img_8958Rond 10 uur na het ontbijt naar onze thuishaven. Altijd een beetje droevig als het laatste weekend van het seizoen ten einde is… Ook al gaan we pas 23 oktober het water uit, we hebben voor die tijd door andere weekend-afspraken geen tijd meer en waarschijnlijk is ook het weer niet goed genoeg. Misschien nog wel een dagje Spiegelplas? Hope so….

img_8960

img_8963

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *