Laatste loodjes

Zondag 3 april hebben we de tape van de gangboorden eraf gehaald en heeft Anja de treeplanken voor de zwaarden een zwarte laklaag gegeven, evenals de met anti-roest bewerkte stukjes op de zwarte zijkant van het schip (2 uur). Piek is nog wat anti-roest FullSizeRendergaan behandelen op sommige plekken en de mast en de giek gaan vastzetten met spanbanden aan de boot (1 uur) en maandag 4 april is Anja de randen van de banken in de kuip gaan kitten (1 uur). Dinsdag 5 april heeft Anja met behulp van de buienradar de stootrand in het wit gezet, de FullSizeRendermarkeerpunten voor de takelbanden gemarkeerd en wit geverfd, de kuipbanken wat bijgekit, het zwart van de treeplank een tweede laag gegeven en de naambordjes en het hout van het motordeel gelakt (3 uur). Woensdag 6 april nogmaals de stootrand wit en de naambordjes gelakt (2 uur)

FullSizeRender2

Laatste loodjes: volgende week nog even de banken in de kuip een tweede laklaag geven en het zwart van de kuipbodem zwart lakken. Komend weekend gaan Piek en Sam de zwaarden terughangen aan het schip en moeten de lijnen en fenders klaargelegd worden voor het takelen op 17 april a.s. Ook moeten de 2 accu’s (die thuis aan de acculader liggen) weer mee naar de boot, het vaantje gesmeerd worden, de antivries uit de motor en een motorcheck gedaan worden. EN DAN ZIJN WE KLAAR :):)

O NEE, Reijer (de vader van onze schoonzoon Sander) komt na 7 april nog even langs om naar 2 gaatjes aan boven-zijkant van het schip te kijken en eventueel te lassen :(.

Ff qua uren bijhouden tot nu toe:

Dus totaal: 

  • Anja: 22 uur
  • Piek: 44,5 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *