Schuren, afbranden, antiroest en primeren

IMG_2297Weer een paar uurtjes van Piek’s weekend opgeofferd om verder te gaan met het schuren van het hout van de potdeksel, giek, mast en kajuit. Ook de kitranden bij de IMG_2338zitbanken weggekrabd en het hout van de kajuit bij de tank helemaal kaal gehaald met de brander.

IMG_2329Daarna de kaalgekrabde geroeste plekken op het dek behandeld met antiroest op zaterdag en met grondverf op zondag. Zondag ook de hele gangboorden in de eerste laag grondverf (vermengd met Owatrol) IMG_2332gezet.

 

 

Om eens voor de lol bij te houden (omdat iedereen denkt dat dit schip zoveel winterwerk oplevert en wij denken dat het wel meevalt omdat we het verdelen en bijhouden): zaterdag 6 uur door Piek en zondag 3 uur door Piek. Dus deze week 9 uur werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *