Lakken, lakken (en wat schuren)

En ook dit weekend natuurlijk wat uurtjes ingepland om onze Pleyte vaarklaar te maken. Vrijdag heeft Piek de potdeksel, gangboorden, mast, giek en de kajuit een eerste laklaag gegeven. Zaterdag is Anja begonnen met het lakken van de ene kant van de zwaarden en zondag de andere kant. Komende week gaat ze de zwaarden nog 2 extra laagjes geven (dus ff 4 keer naar de kantine). Piek heeft zaterdag het wit van de kajuit geschuurd en bijgewerkt qua roest en zondag al het houtwerk voor de tweede keer gelakt.

Ff qua uren bijhouden: Anja dit weekend 2 uur (en 2 uur eerdere inkopen) en Piek vrijdag 7,5 uur, zaterdag 5,5 uur en zondag 6 uur…

Dus totaal:

  • Anja: 4 uur
  • Piek: 32 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *