Dek, kuip en gangboorden lakken

IMG_2691Zondag 20 maart 2016 is Anja eerst de randen van de kajuit gaan aftapen en heeft Piek de dekopbouw gelakt, dit keer in de kleur Arctic FullSizeRender1White (YFA248 Arctic White 248) Superglos HD van International. Wel helaas tot z’n grote ergernis soms een miezerbuitje over hem heen, maar het resultaat voor de eerste keer mag er zijn. Voor het paasweekend wordt slecht weer verwacht, dus we moeten doen wat we kunnen.

FullSizeRenderMaandag 21 maart heeft Anja aan een kant de randen van de bank in de kuip gekit en dinsdag 22 maart voor de eerste keer gelakt. Piek heeft de dekopbouw dinsdag de laatste laklaag gegeven. Nu is het de beurt aan Sam om de gangboorden te lakken. Anja is dinsdag verder gegaan met het lakken van de bankjes in de kuip.

FullSizeRende3r

FullSizeRender5

 

 

 

 

IMG_3560

Het paasweekend had maar een dag goed weer om wat te doen dus hebben Piek en FullSizeRenderSam samen zaterdag 26 maart de antifouling op het onderwaterschip aangebracht.

 

 

FullSizeRender1FullSizeRenderDonderdag 31 maart heeft Sam de gangboorden een eerste laklaag gegeven en Anja het groen van de zijkant en de naambordjes gelakt.

Ff qua uren bijhouden:

Anja zondag 20 maart 1 uur en 1 uur inkopen, maandag 21 maart 1 uur, dinsdag 22 maart 2 uur en woensdag 23 maart 2 uur en donderdag 31 maart 3 uur (en Sam ook).

Piek zondag 20 maart 5 uur en dinsdag 22 maart 2,5 uur.. Zaterdag Piek 26 maart 4 uur (en Sam ook).

Dus totaal: 

  • Anja: 14 uur
  • Piek: 43,5 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *