Pleyte 2-7 juli 2015

Donderdag 2 juli 2015: Weesp – Naarden

IMG_4007Om 09.00 uur door de bruggen en met een lekker windje naar Jachthaven Naarden. HITTEGOLF… Heerlijk in de zon geluierd en Piek wat IMG_4038geklust en gewerkt. Om 18.00 uur opgehaald door Niqee en Sander om IMG_4071samen met zijn ouders te gaan uit eten bij Greenfield’s in Baarn. Een heerlijk 6-gangen verrassingsmenu. Erg lekker en erg gezellig. Daarna door onze bob Niqee weer teruggebracht naar de boot.

Vrijdag 3 juli 2015: Naarden – Uitdam

  Weer heerlijk warm en met een goede wind naar Uitdam. Fikse manoeuvres in de haven, maar weer lekker luieren en lezen in de kuip (zij het Piek een proefschrift en programmeerwerk, maar what else is new?). Zelf gekokkereld biefstukje, aardappeltjes en salade.

Zaterdag 4 juli 2015: Uitdam – Hoorn

Wederom warm en Bft naar Hoorn gezeild. Al drie IMG_4088boeken uit in het zonnetje. Kokkerellen lekkere pasta carbonara met rodekoolsalade. Ook gehoord dat ik een eervolle vermelding heb gekregen bij de fotowedstrijd voor de gemeentegids van Weesp.

Zondag 5 juli 2015: Hoorn – Volendam

  Rif in het grootzeil en de fok, want veel wind voorspeld. Op tijd in de haven, want winden namen toe en waarschuwingen waren uitgegeven voor onweer en windstoten en die kwamen toen we veilig in de haven lagen. Rond 20.00 uur kwamen zoonlief Sam en schoondochter Franka naar de boot om even te borrelen en gezellig bij te kletsen.

Maandag 6 juli 2015: Volendam – Muiderzand

IMG_4125Om 09.30 stapte onze lieve dochter aan boord om tot morgen mee te zeilen.  

 Met fikse wind en gereefd grootzeil en fok naar Muiderzand, alwaar een heel college van Piek over de Tour de France en daarna lekker gegeten in het IMG_4141havenrestaurant Harborhouse. Met z’n 3-tjes gezellig in de kuip het kaartspel Monopoly gedaan. Knus met z’n allen in de punt geslapen.

Dinsdag 7 juli 2015: Muiderzand – Weesp

Op ons gemakje weer gezeild (met soms de motor erbij) naar onze thuishaven Weesp. HET WAS WEER HEERLIJK. Geboft met het weer EN het gezelschap en superbruin geworden 🙂 .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *