Klaaaaaar ….

image2Omdat het weer zo tegenzat, was de laatste hoop gevestigd op het Paasweekend. En het is gelukt: de Pleyte zit weer helemaal in de lagen lak en verf. Antifouling op onderwaterschip, 2 lagen groen en zwart bovenwaterschip, wit op de stootrand, zwaardplanken antiroest en geverfd, zwaarden 4 lagen 2-componentenlak, 5 lagen lak op de image1kajuit, mast, giek, potdeksel, helmstok en roer, antivries uit de motor en de motorcheck, kluiverboom kaal en gelakt, nieuw vaantje van 2 meter lang en klaar voor het zeilseizoen. Anja morgen alleen nog even voor de mooi een lakje verf op de kuipbodem (zwart) en -banken (wit). Enige niet gelukt door tijd en weer is het wit van de kajuit aan de buitenkant: volgend jaar!

Dan kan ze as zondag 12 april weer te water. ZIN IN, WIE GAAT ER WEER MEE?

IMG_0746

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *