Einde seizoen 2013/2014

Piek en Sam mast strijkenJammergenoeg gaat de Pleyte dit jaar al op 4 oktober 2014 het water uit (altijd gezamenlijk met de hele vereniging omdat er een kraan gehuurd wordt). Dus moet de mast plat en het interieur leeg). Anja wil aan het maststrijk-feest niet meer meedoen (teveel stress, ieder jaar gaat er wel iets mis), dus zaterdag 27 september zijn Piek en Sam samen aan de slag gegaan. Op moment dat de missie geslaagd was, is Anja naar de haven gegaan om alle spullen in te pakken.

SchadeHelaas bleek er nog een schade gevaren te zijn door de heren tijdens hun mannenvakantie: een enkelblok met hondsvot van het grootzeil !! Totale bok geschilderdkosten: euro 56,70 (zie eerder blog voor de andere schades 🙂 ).

Vrijdag 3 oktober gaat de Pleyte naar De Bruyn voor de jaarlijkse winterbeurt van de motor en in het weekend van 4 en 5 oktober gaat ze weer naar de winterstalling op haar aangepaste en geverfde bok.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *