Tussendoor klusjes en de mannenvakantie :)

bijlWat aanschaffen gedaan voor de Pleyte: een bijl om hout te hakken; een mooi UV-dicht reddingsbanden waterdicht zeil voor in de kuip en een nieuwe reddingsboei….. Terwijl de mannen op zaterdag 2 augustus vertrokken zijn voor zeilhun vader-zoon-zeilvakantie tot en met maandag 11 augustus, is vrouw/moederlief zich maar gaan bekommeren om het bok geschilderdschilderen van de bok van de boot voor de winterstalling !!

Tsja, je hebt werkpaarden en luxe paarden hé ;).

ontspannenIntussen hebben de mannen veel plezier op hun trip naar de Wadden.. (maar daarover zal wel geen blog verschijnen hé Piek en Sam :)…. :):), daarom hier maar wat foto’s van het vertrek van de reis… (Anja meegevaren tot de sluis van Muiden en daar afgestapt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *