Westerdijk Zeeschouw @Facebook & Blogspot


De PleyteDe Westerdijk Zeeschouw is sinds lange tijd te vinden op FACEBOOK (administrator moi 🙂 ). Dus vertel verder en LIKE DIE PAGINA !!

Ook is er een platform/project van Els en Luuk Knol-Licht, Carla Verrips en Otto de Beus, die op 11-12-’13 is aan alle bekende emailadressen van eigenaren van Westerdijk Zeeschouwen een email hebben gestuurd om de resultaten van de actualisatie door te geven.

Daarbij is ook een pdf-lijst verzonden met hun bekende bootnamen waaronder meer bouwjaar en lengte. Daaraan is te zien van welke bootnamen we momenteel zeker zijn dat ze nu onder die naam rondvaren of ergens een ligplaats hebben. Er kunnen ook verouderde namen tussen zitten omdat boten na verkoop vernoemd worden. Met elkaar hopen we de geschiedenis van een boot weer in beeld te krijgen, dus bent u (ex-)eigenaar en weet u ons iets te melden, stuur dan een mailtje naar Westerdijk zeeschouwen: westerdijkzeeschouwencontact@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *