het weer werkt niet mee!

fotoHmmmm…. de tijd begint te dringen en er moet nog veel gebeuren voordat de Pleyte 14 april weer het water in gaat! Tussen alle sneeuwbuien, real-feel-temperaturen van minus nog wat en ons werk door, proberen we de uurtjes optimaal te benutten. Afgelopen zondag heeft Piek een dieselcursus techniek bij de Zeezeilers van Marken gevolgd en foto2verder in het weekend de treeplanken gekrabt. Maandag scheen heel even de zon en toen heeft Anja de rand van de potdeksel en de kale plekken op het onderwaterschip geplamuurd; de onderkant van de treeplanken en de stootrand met anti-roest behandeld. De weersverwachting ziet er weer niet goed uit: het blijft té koud en té vochtig voor alle producten…. en zoveel weekenden zijn er niet meer….

Want wat er nog moet gebeuren:

 • buitenkant potdeksel primeren
 • stootrand plamuren
 • stootrand primeren
 • stootrand lakken
 • potdeksel kaal föhnen en krabben
 • mast en zwarte plekken kaal föhnen, krabben en licht schuren
 • giek licht schuren
 • bovenkant roer schuren bij reparatie
 • onderwaterschip zwart epoxy plekken bijwerken
 • binnenrand potdeksel aflakken
 • boeisel groen lakken
 • mast/giek/potdeksel lakken
 • antifouling op onderwaterschip
 • 12 gaten anodes boren
 • anodes lassen
 • mal aftekenen op bok
 • bok aanpassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *