Werkzaamheden 27 oktober 2012

Tja, we moeten aan de bak…… :(:(.

Vandaag, 27 oktober 2012, het moment dat de zwaarden eraf zijn gegaan. Was best even moeilijk en zwaar, maar gelukkig konden we de vorige eigenaar bellen voor hulp en daarna was het snel gepiept! Goed ingepakt en in het schuur/klus-hok van de winterstalling geplaatst.

 

 

Daar gaat Piek ze schuren en zodra dat gedaan is, verhuizen ze naar de kantine van de winterstalling alwaar Anja ze menigmaal in de laklaag gaat zetten! Verder onze Pleyte zélf ook goed ingepakt.

 

 

Eenmaal thuis, even geprofiteerd van het koude zonnetje en is Piek de helmstok gaan krabben en schuren. Hier thuis is er ook nog een werkplek (=de knutsel/logeer/mozaïek-kamer van Anja op de 2e verdieping), waar Anja deze helmstok lekker in de lak gaat zetten!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *