Naar de winterstalling 21 oktober 2012

Na een mooi zeilseizoen was het helaas dan zover: naar de winterstalling. Het was ons al verteld dat het volgens een zeer strikt schema zou gaan en zaterdag was Piek lid van de bokkenploeg en zondag waren wij schip nummer 9 dat de wal opging en werden we om 07.45 bij de loswal verwacht!

 

Superspannend om voor de eerste keer uit het water getakeld te worden. Ook fijn dat er zo ontzettend veel experts aanwezig waren die precies wisten hoe ze – voor de eerste keer – onze bok op maat moesten maken! Dank daarvoor…

 

 

 

Daarna kregen we 15 minuten de tijd om ons onderwaterschip af te spuiten en de rest van de dag te helpen met de andere schepen!

 

Nu komt de periode van schuren, schuren, schuren (Piek) en lakken, lakken, lakken (Anja).

Voor verdere foto’s: 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *