Oefenen

Afgelopen zondag 29 april 2012, hebben we op het droge (~~ in de box in de haven :)), geoefend met het strijken van de mast. Dat betekent dat we niet langer afhankelijk zijn van de openingstijden van de spoorbrug in Weesp en de A1-brug in Muiden en we kunnen vertrekken en aankomen wanneer we willen (wél rekening houdend met de tijden van de grote zeesluis in Muiden).

Was nog best even spannend, maar Anja had gelukkig alles goed opgeschreven bij de overdracht van de boot, dus we hebben er nu alle vertrouwen in! Daarna was het tijd voor een rustmomentje in de kajuit en voor de inspectie van de Pleyte door het laatste gezinslid dat haar nog niet gezien had: schoonzoon Sander!!

 

Goedgekeurd door kapitein Sander

 

 

 

 

 

Tot slot een lekker hapje gegeten in het nieuwe Griekse restaurant Niki van Weesp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *