She is ours !

De kogel is door de kerk: we zijn de trotse eigenaren van de Pleyte!

Aanstaande vrijdag 13 april krijgen we van Peter, de zoon van de eigenaar, uitleg over alle zaken van de Pleyte (zoals het tuigage, het maststrijken, de tank, de toilet, de verlichting etc.). Tevens nemen we al wat zaken mee voor de overtocht (zoals dekbed, eten/drinken, kopjes, glazen, reddingsvesten, waterkaarten etc.).

Zaterdag 14 en zondag 15 april 2012, zullen we – samen met zoonlief Sam – de Pleyte overvaren van haar oorspronkelijke ligplaats in haven “de Knar” te Harderwijk naar haar nieuwe thuishaven “de Zeemeermin” in Weesp (zie maiden route).

3 gedachten over “She is ours !”

  1. proficiat, ook jij moet gaan nadenken wat je meeneemt, vergelijk een caravan op het water, van harte proficiat met de aankoop en geniet ervan, harry en Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *