Onderhandelen…

UPDATE: we zijn nog steeds in de onderhandelingsfase!! Afgelopen zaterdag was de keuring (die duurde van 11.00-15.00 uur!!) en alles zag er redelijk tot goed uit totdat er toch in het staal van de kuipbanken een probleem werd geconstateerd. Zondag was de vader van Sander (vriend van dochter Niqee) zo aardig om even mee te gaan en te kijken en mee te denken en nu is het overleggen en nadenken en onderhandelen…. De deadline van uitsluitsel is nu verzet naar 27 april, dus we hebben even wat langer de tijd om de reparaties en de kosten af te wegen en te onderzoeken…. Waarschijnlijk alleen het komende paasweekend jammergenoeg (nog) niet zeilen naar onze thuishaven :(:(.

Wordt vervolgd dus !!

Proefvaart 31 maart 2012
De Pleyte
De Pleyte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *