Spannend..

Spannend: we hebben een voorlopige koopovereenkomst onder voorbehoud van de expertise-keuring die eind maart zal plaatsvinden. Dat kan niet eerder omdat de boot op de wal staat en hij pas aan het begin van het seizoen het water ingaat (de keuring zelf vindt zowel in als buiten het water plaats).

Haven "De Zeemeermin" in Weesp aan de Vecht

De ligplaats (10.00 x 3.85) hier in de haven is wel al geregeld (daarmee hebben we erg veel geluk gehad, want in beide havens in Weesp sta je jaren op de wachtlijst)… Op 2 februari a.s. moeten Piek en ik ons melden in het clubhuis van de jachthaven om als aspirant-leden kennis te maken met het bestuur (ahum…).

 

Als alles goed gaat, zullen we in het paasweekend onze boot overvaren vanuit Harderwijk en dan: op naar leuke avonturen en totale onthaasting (zoals Piek zegt)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *