Hello Pleyte!

Welkom op het blog van de “Pleyte”, de zeeschouw van Anja en Piek uit 1980 van 9.00 meter lang, 3.50 breed en 80 centimeter diep. Het is een platbodem, maar ook een redelijk goede zeiler. In dit land kunnen we dus zowel zeilen als droogvallen op het wad!

Wij worden (onder voorbehoud van de bootkeuring) op 1 april 2012 de trotse eigenaren.

Grappig detail is dat deze boot van hetzelfde jaartal is als de start van onze relatie 🙂

2 gedachten over “Hello Pleyte!”

  1. Beste Anja en Piek,

    Het is wel boeiend niet alleen “de PLeyte ” maar ook om een idee te hebben van Weesp . Wat een mooie stad jullie bewonen en daarbij nog zo handig met een haven bij de deur. Je zou voor minder al de reis ondernemen. Ben heel benieuwd om ook de boot eens binnenin te ontdekken. Meevaren en rondkijken daar zijn we zeer goed in.
    Misschien is er een leeftijdsgrens?
    Vele groetjes en veel plezier ,
    Livina en Willy Martin uit Leuven

  2. Hoi Livina en Willy, wat leuk dat jullie reageren. En NATUURLIJK zijn jullie welkom om mee te varen en daarna gezellig te borrelen en te kletsen.. En NATUURLIJK is er geen leeftijdsgrens. We zouden het heel leuk vinden jullie hier in Weesp te ontvangen! Lieve groetjes, Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *